Šokoladinis keksas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Slyvos, džiovintos, 150 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Cukrus, 1.5 stiklinės
- Sviestas, 150 gramų
- Kvietiniai miltai, 450 gramų
- Kakava, 3 valgomieji šaukštai
- Brendis, glaistui, 25 mililitrai
- Vanduo, 0.5 stiklinės
- Juodasis šokoladas, glaistui, 300 gramų
- Brendis, glaistui, 3 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 8 gramai
Gaminimo instrukcija:
Įkaitinkite orkaitę iki 180° C.
Slyvas užpilkite brendžiu ir palikite.
Kiaušinius išplakite su cukrumi.
Įmaišykite ištirpintą sviestą, kakavą, vandenį, kepimo miltelius ir miltus.
Į tešlą įmaišykite slyvas kartu su brendžiu.
Kepkite apie 50-60 minučių.
Kai iškeps ir atvės, aptepkite ištirpinto šokolado ir brendžio glaistu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-12-27 12:14
O dievulėliau... pamato ir verkšlena ar kept ar ne ... gal tik forma bloga, na o pats pyragas labai geras
2013-02-14 16:32
NEATRODO SKANIAI..........VERTA BANDYT???????????????????
2013-02-14 13:41
skanu gal nelabai
2015-11-24 20:32
Labai nuostabu !!