Šokoladinis keksas

Šokoladinis keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Slyvos, džiovintos, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Cukrus, 1.5 stiklinės
  • Sviestas, 150 gramų
  • Kvietiniai miltai, 450 gramų
  • Kakava, 3 valgomieji šaukštai
  • Brendis, glaistui, 25 mililitrai
  • Vanduo, 0.5 stiklinės
  • Juodasis šokoladas, glaistui, 300 gramų
  • Brendis, glaistui, 3 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 8 gramai
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C.

Slyvas užpilkite brendžiu ir palikite.

Kiaušinius išplakite su cukrumi.
Įmaišykite ištirpintą sviestą, kakavą, vandenį, kepimo miltelius ir miltus.
Į tešlą įmaišykite slyvas kartu su brendžiu.

Kepkite apie 50-60 minučių.

Kai iškeps ir atvės, aptepkite ištirpinto šokolado ir brendžio glaistu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jolanta
2015-11-24 20:32
Buvo labai skanus keksas !!
Labai nuostabu !!
Vincas
2013-12-27 12:14
O dievulėliau... pamato ir verkšlena ar kept ar ne ... gal tik forma bloga, na o pats pyragas labai geras
niekutis
2013-02-14 16:32
NEATRODO SKANIAI..........VERTA BANDYT???????????????????
ieva
2013-02-14 13:41
skanu gal nelabai