Šokoladinis keksas su kriaušėmis

Šokoladinis keksas su kriaušėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šokoladas, 100 gramų
  • Kriaušės, 2 vienetai
  • Sviestas, arba margarinas, 200 gramų
  • Cukrus, 175 gramai
  • Miltai, 150 gramų
  • Krakmolas, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Vanilinis cukrus, 2 pakeliai
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cinamonas, 1 žiupsnelis
  • Citrinų sultys, 1 vienetas
  • Cukraus pudra, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir cinamonu.
    Plakinį pilti ant kambario temperatūros sviesto ir viską tolygiai išsukti.
    Sumaišyti miltus ir krakmolą su kepimo milteliais ir suberti į tešlą.
    Galiausiai įtarkuoti šokoladą ir sudėti nuluptas kubeliais pjaustytas kriaušes.

  2. Suversti tešlą į riebalais išteptą skardą ir kepti iki 180 laipsnių orkaitėje apie valandą.
    Atvėsusį keksą pabarstyti milteliniu cukrumi. Skanaus!

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai