Šokoladinis keksas su kriaušėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Šokoladas, 100 gramų
- Kriaušės, 2 vienetai
- Sviestas, arba margarinas, 200 gramų
- Cukrus, 175 gramai
- Miltai, 150 gramų
- Krakmolas, 100 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Vanilinis cukrus, 2 pakeliai
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Cinamonas, 1 žiupsnelis
- Citrinų sultys, 1 vienetas
- Cukraus pudra, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Kiaušinius išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir cinamonu.
Plakinį pilti ant kambario temperatūros sviesto ir viską tolygiai išsukti.
Sumaišyti miltus ir krakmolą su kepimo milteliais ir suberti į tešlą.
Galiausiai įtarkuoti šokoladą ir sudėti nuluptas kubeliais pjaustytas kriaušes.Suversti tešlą į riebalais išteptą skardą ir kepti iki 180 laipsnių orkaitėje apie valandą.
Atvėsusį keksą pabarstyti milteliniu cukrumi. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai