Šokoladinis kokosinis tortas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Grietinė, 200 mililitrų
- Cukraus pudra, 200 gramų
- Kakava, 4 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinėlė, 35%, 400 mililitrų
- Kokoso kubeliai, 200 gramų
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Juodasis šokoladas, 50 gramų
- Pienas, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Kiaušinius išplakti iki purumo su cukraus pudra. Grietinę išmaišyti su soda. Abi mases sumaišyti, sijoti kakavą sumaišytą su miltais. Viską gerai išmaišyti.
Kepti 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje, iki iškeps, apie 30 minučių. Biskvitą dalinti į 3 - 4 dalis.
Kremui grietinėlę išplakti su cukrumi, pridėti kokoso kubelių ir pertepti dar karštą šokoladinį biskvitą.
Glajui šokoladą ištirpinti piene. Tortą puošti šokoladiniu glajumi ir kokoso kubeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai