Šokoladinis mascarpone kremas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Likeris, arba brendis, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, tryniai, 1 vienetas
- Grietinėlė, 35%, 20 proc. riebumo, 250 mililitrų
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Juodasis šokoladas, 100 gramų
- Mascarpone sūris, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
Į dubenėlį sudėti grietinėlę, mascarpone sūrį, kiaušinio trynį, cukrų ir likerį. Išplakti iki vientisos masės. Šokoladą ištirpinti.
Į grietinėlę įmaišyti šokoladą. Ant silpnos ugnies kaitinti apie 4 minutes, visą laiką maišant.
Po to supilstyti į indelius ir palikti šaldytuve, kad sutvirtėtų. :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai