Šokoladinis pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 100 gramų
- Cukrus, 120 gramų
- Šokoladas, 200 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Pienas, 4 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Sviestą sutyrinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltumo. Sudėti miltus, druską, kiaušinius, sumaišyti. Po to supilti pieną ir kepimo miltelius. Viską išmaišyti ir sudėti šokolado gabaliukus, permaišyti. Kepti apie 1 val. - 180 °C temperatūroje.
Aš dariau iš dvigubos normos, kepiau apie 200 °C temp. ir 45 minutes.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-11-19 13:29
skanu
2014-11-17 11:41
Tikrai labia skanus
2014-11-15 12:27
liuks
2017-01-05 19:22