Šokoladinis pyragas

Šokoladinis pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šokoladas, juodas, 100 gramų
  • Sviestas, minkštas, 125 gramai
  • Cukrus, 82 gramai
  • Kava, tamsi, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Riešutai, mėgstami
Gaminimo instrukcija:
  1. Į smulkintuvą sudėti smulkintą šokoladą, cukrų, kakavą, viską sumalti.Tada sudėti likusius produktus (išskyrus riešutus) ir sumalti iki vientisos masės.

  2. Masę supilti į kepimo popieriumi išklotą formą (tešlos storis turėtų būti apie 2 cm), apibarstyti riešutais ir kepti iki 200° temp. įkaitintoj orkaitėj 12-15 min. Išjungus orkaitę, pyragą ten palaikyti dar 5 min.

    Supjaustyti ir apibarstyti cukraus pudra. Ypatingai skanu pyragą patiekti su kava bei ledais.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą