Šokoladinis pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Šokoladas, juodas, 100 gramų
- Sviestas, minkštas, 125 gramai
- Cukrus, 82 gramai
- Kava, tamsi, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Riešutai, mėgstami
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Į smulkintuvą sudėti smulkintą šokoladą, cukrų, kakavą, viską sumalti.Tada sudėti likusius produktus (išskyrus riešutus) ir sumalti iki vientisos masės.
Masę supilti į kepimo popieriumi išklotą formą (tešlos storis turėtų būti apie 2 cm), apibarstyti riešutais ir kepti iki 200° temp. įkaitintoj orkaitėj 12-15 min. Išjungus orkaitę, pyragą ten palaikyti dar 5 min.
Supjaustyti ir apibarstyti cukraus pudra. Ypatingai skanu pyragą patiekti su kava bei ledais.
» Rašyti komentarą