Šokoladinis pyragas "Širdelė"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Šokoladas, 2 vienetai
- Sviestas, 200 gramų
- Grietinėlė, 35%, 200 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Cukrus, 1 stiklinė
- Miltai, 1 stiklinė
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Ištirpinti sviestą ir vieną šokoladą.
Į lydinį įpilto pusę kiekio grietinėlės.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir supilti į lydinį.
Į gautą masę supilti miltus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti.
Kepti 180 °C temperatūroje ~1val.
Kol kepa, išlydyti likusį šokoladą su likusia grietinėle.
Ant iškepusio pyrago užpilti atvėsusį šokoladinį glaistą. Nuotraukoje pavaizduotu atveju papildomai buvo ištirpinta šiek tiek baltojo šokolado ir užpilta ant viršaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai