Šokoladinis pyragas "Širdelė"

Šokoladinis pyragas "Širdelė"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šokoladas, 2 vienetai
  • Sviestas, 200 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpinti sviestą ir vieną šokoladą.

  2. Į lydinį įpilto pusę kiekio grietinėlės.

  3. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir supilti į lydinį.

  4. Į gautą masę supilti miltus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti.

  5. Kepti 180 °C temperatūroje ~1val.

  6. Kol kepa, išlydyti likusį šokoladą su likusia grietinėle.

  7. Ant iškepusio pyrago užpilti atvėsusį šokoladinį glaistą. Nuotraukoje pavaizduotu atveju papildomai buvo ištirpinta šiek tiek baltojo šokolado ir užpilta ant viršaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Rūta
» Rašyti komentarą
» Komentarai