Šokoladinis pyragas "Širdelė"
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Šokoladas, 2 vienetai
 - Sviestas, 200 gramų
 - Grietinėlė, 35%, 200 gramų
 - Kiaušiniai, 3 vienetai
 - Cukrus, 1 stiklinė
 - Miltai, 1 stiklinė
 - Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 6
                                        
                    Ištirpinti sviestą ir vieną šokoladą.
Į lydinį įpilto pusę kiekio grietinėlės.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir supilti į lydinį.
Į gautą masę supilti miltus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti.
Kepti 180 °C temperatūroje ~1val.
Kol kepa, išlydyti likusį šokoladą su likusia grietinėle.
Ant iškepusio pyrago užpilti atvėsusį šokoladinį glaistą. Nuotraukoje pavaizduotu atveju papildomai buvo ištirpinta šiek tiek baltojo šokolado ir užpilta ant viršaus.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai