Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"

Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Obuoliai, 4 vienetai
  • Cukrus, 50 mililitrų
  • Riešutai, kapoti graikiniai, 50 gramų
Tešlai:
  • Sviestas, 200 gramų
  • Šokoladas, juodas, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Cukrus, 250 mililitrų
  • Miltai, 250 mililitrų
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpinti sviestą, į jį sudėti šokolado gabaliukus.
    Maišyti, kol šokoladas ištirps.

  2. Kiaušinius išplakti su cukrumi, įmaišyti kepimo miltelių, cinamono ir miltų mišinį.
    Įmaišyti sviesto ir šokolado mišinį, gerai išsukti.
    Tešlą sukrėsti į apvalią išardomą skardą, išklotą kepimo popieriumi, tolygiai paskirstyti.

  3. Obuolius nulupti, plonai supjaustyti ir sudėti ant tešlos.
    Abibarstyti cukrumi „Farino“ ir kapotais graikiniais riešutais.
    Kepti 175 laipsnių orkaitėje 45 minutes. Skanaus!

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą
» Komentarai