Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Obuoliai, 4 vienetai
- Cukrus, 50 mililitrų
- Riešutai, kapoti graikiniai, 50 gramų
- Sviestas, 200 gramų
- Šokoladas, juodas, 200 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Cukrus, 250 mililitrų
- Miltai, 250 mililitrų
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Ištirpinti sviestą, į jį sudėti šokolado gabaliukus.
Maišyti, kol šokoladas ištirps.Kiaušinius išplakti su cukrumi, įmaišyti kepimo miltelių, cinamono ir miltų mišinį.
Įmaišyti sviesto ir šokolado mišinį, gerai išsukti.
Tešlą sukrėsti į apvalią išardomą skardą, išklotą kepimo popieriumi, tolygiai paskirstyti.Obuolius nulupti, plonai supjaustyti ir sudėti ant tešlos.
Abibarstyti cukrumi „Farino“ ir kapotais graikiniais riešutais.
Kepti 175 laipsnių orkaitėje 45 minutes. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai