Šokoladinis tortukas

Šokoladinis tortukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, biskvitui, 50 gramų
  • Kondensuotas pienas, kremui, indeliuose, 0.5 vieneto
  • Citrinų sultys, puošimui, 3 valgomieji šaukštai
  • Pienas, glajui, 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, biskvitui, 150 gramų
  • Cukrus, biskvitui, 3 valgomieji šaukštai
  • Kakava, glajui, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Juodasis šokoladas, biskvitui, 150 gramų
  • Sviestas, biskvitui, 125 gramai
  • Cukrus, biskvitui, 150 gramų
  • Kiaušiniai, biskvitui, 2 vienetai
  • Kepimo milteliai, biskvitui, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvietiniai miltai, biskvitui, 125 gramai
  • Cukraus pudra, puošimui, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Šokolado gabaliukus, sviestą ir 2 šaukštus vandens sudėti į indą ir kaitinti vonelėje virš garų, kol šokoladas ir sviestas ištirps. Atvėsinti, supilti cukrų su kiaušiniais ir išsukti. Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, taip pat supilti i masę. Išmaišius dėti i dvi apvalias formas. Kepti 160 laipsnių temperatūroje apie 25-30 min. Atvėsinus padalinti į 4 dalis.
Kremui: kondensuotą pieną ir sviestą išsukti iki vientisos masės ir pertepti lakštus.
Glajui: ant silpnos ugnies užvirinti ingredientus ir aplieti tortą. Dėti šaltai, kad sustingtų. Puošti citrinos sulčių ir cukraus pudros glajumi.
Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Inesa
2015-02-14 13:08
biški neatidžiai idėtas receptas.. issišifravau i dar neaišku kur 3 v.š. cukraus dedas nes irgi 2 kartus parašyta kad i biskvitą.... bandysim kept
giedre
2014-01-22 12:52
paprastas ir labai skanus gavosi
Eglė
2013-11-08 10:04
Liuks receptas!Nieko nesupratau.Dariau bet kaip,gavosi skanus.
jurgita
2013-08-25 09:28
tris kartus nurodytas sviesto kiekisir visi biskvitui
laima
2013-07-14 20:43
patikslinimasviestas-glajui50g.sviestas-biskvitui125g.sviestas-kremui150g.