Šokoladinis tortukas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, biskvitui, 50 gramų
- Kondensuotas pienas, kremui, indeliuose, 0.5 vieneto
- Citrinų sultys, puošimui, 3 valgomieji šaukštai
- Pienas, glajui, 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, biskvitui, 150 gramų
- Cukrus, biskvitui, 3 valgomieji šaukštai
- Kakava, glajui, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Juodasis šokoladas, biskvitui, 150 gramų
- Sviestas, biskvitui, 125 gramai
- Cukrus, biskvitui, 150 gramų
- Kiaušiniai, biskvitui, 2 vienetai
- Kepimo milteliai, biskvitui, 1 arbatinis šaukštelis
- Kvietiniai miltai, biskvitui, 125 gramai
- Cukraus pudra, puošimui, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Šokolado gabaliukus, sviestą ir 2 šaukštus vandens sudėti į indą ir kaitinti vonelėje virš garų, kol šokoladas ir sviestas ištirps. Atvėsinti, supilti cukrų su kiaušiniais ir išsukti. Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, taip pat supilti i masę. Išmaišius dėti i dvi apvalias formas. Kepti 160 laipsnių temperatūroje apie 25-30 min. Atvėsinus padalinti į 4 dalis.
Kremui: kondensuotą pieną ir sviestą išsukti iki vientisos masės ir pertepti lakštus.
Glajui: ant silpnos ugnies užvirinti ingredientus ir aplieti tortą. Dėti šaltai, kad sustingtų. Puošti citrinos sulčių ir cukraus pudros glajumi.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-01-22 12:52
paprastas ir labai skanus gavosi
2013-11-08 10:04
Liuks receptas!Nieko nesupratau.Dariau bet kaip,gavosi skanus.
2013-08-25 09:28
tris kartus nurodytas sviesto kiekisir visi biskvitui
2013-07-14 20:43
patikslinimasviestas-glajui50g.sviestas-biskvitui125g.sviestas-kremui150g.
2015-02-14 13:08