Šokoladinis vyniotinis
Vyniotinuką skaniausiai valgyti šiltą
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Cukrus, 100 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Šokoladas, baltas, 100 gramų
- Miltai
- Šokoladas, juodasis, 50 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Pabarstukai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kiaušinius su cukrumi išplakti mikseriu,plakant supilti ištirpintą šokoladą su sviestu.
Į išplaktą masę sijoti miltus su kepimo milteliais.Miltų dėti tiek iki tešla bus lengvai minkoma.Tešlą iškočioti ant kepimo popieriaus ,ant viršaus tarkuoti baltą šokoladą.Susukti vyniotinuką ir kepti .
Išėmus vyniotinuką puošti baltu šokoladu ir šokoladiniais pabarstukais .
Skaniausias šiltas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai