Šokoladinis vyniotinis su kokosais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kakava, 2 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Cukrus, 1 stiklinė
- Krakmolas, 100 mililitrų
- Kokosas, drožlės, 50 gramų
- Kondensuotas pienas, 250 mililitrų
- Juodasis šokoladas, drožlės, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius suplakti su cukrumi iki tirštų putų. Tada į ta pačia mase sumaišyti krakmolą, kakava, kepimo miltelius ir kokosu drožles ir vėl viska išmaišyti. Skarda išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešla ir kepti iki 200 C temperatūroje 8-10 min. Kepini palikite atvesti.
Įdarui : inde pašildykite indeli kondensuotą pieną (kad suskystėtų), į ji įberkite šokolado drožles ir pakaitinti maišydami, kol šokoladas ištirps. Šiltą įdarą užtepkite ant pagrindo, suvyniokit i popierių. Kelias valandas palaikykite šaldytuve, kad sustingtu. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-01-20 12:23