Šokoladinis vyniotinis su kokosais

Šokoladinis vyniotinis su kokosais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kakava, 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Krakmolas, 100 mililitrų
  • Kokosas, drožlės, 50 gramų
  • Kondensuotas pienas, 250 mililitrų
  • Juodasis šokoladas, drožlės, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius suplakti su cukrumi iki tirštų putų. Tada į ta pačia mase sumaišyti krakmolą, kakava, kepimo miltelius ir kokosu drožles ir vėl viska išmaišyti. Skarda išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešla ir kepti iki 200 C temperatūroje 8-10 min. Kepini palikite atvesti.
Įdarui : inde pašildykite indeli kondensuotą pieną (kad suskystėtų), į ji įberkite šokolado drožles ir pakaitinti maišydami, kol šokoladas ištirps. Šiltą įdarą užtepkite ant pagrindo, suvyniokit i popierių. Kelias valandas palaikykite šaldytuve, kad sustingtu. Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
kakalialia
2016-01-20 12:23
Sitas daiktas yra total blöd!!!!