Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 100
- Kakava, nesaldi, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Sviesto skonio „Rama Maestro“, 90 gramų
- Cukrus, 90 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Likeris, vyšnių, 2 valgomieji šaukštai
- Vyšnios, šviežios arba uogienė, 110 gramų
- Grietinėlė, 35%, 100 mililitrų
- Cukrus, 25 gramai
- Šokoladas, gabaliukai
- Vyšnios, 8 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Inde išsukite sviesto skonio "Rama Maestro", cukrų ir nesaldžią kakavą. Kai masė taps vientisa, po vieną įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite. Įdėkite miltų, druskos, kepimo miltelių ir vyšnių arba vyšnių uogienės. Gerai išmaišykite.
Supilkite tešlą į keksiukų formeles ir kepkite 25–30 minučių.Kremo gaminimas. Elektriniu maišytuvu išplakite grietinėlę, kol sustandės, įdėkite cukraus ir dar šiek tiek paplakite.
Ant kiekvieno keksiuko užspauskite plaktos grietinėlės, apibarstykite šokolado drožlėmis ir galiausiai viršų papuoškite vyšnaite.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-12-04 11:42