Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis

Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Tešlai:
  • Miltai, 100
  • Kakava, nesaldi, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Sviesto skonio „Rama Maestro“, 90 gramų
  • Cukrus, 90 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Likeris, vyšnių, 2 valgomieji šaukštai
  • Vyšnios, šviežios arba uogienė, 110 gramų
Kremui:
  • Grietinėlė, 35%, 100 mililitrų
  • Cukrus, 25 gramai
  • Šokoladas, gabaliukai
Papuošimui:
  • Vyšnios, 8 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Inde išsukite sviesto skonio "Rama Maestro", cukrų ir nesaldžią kakavą. Kai masė taps vientisa, po vieną įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite. Įdėkite miltų, druskos, kepimo miltelių ir vyšnių arba vyšnių uogienės. Gerai išmaišykite.
    Supilkite tešlą į keksiukų formeles ir kepkite 25–30 minučių.

  2. Kremo gaminimas. Elektriniu maišytuvu išplakite grietinėlę, kol sustandės, įdėkite cukraus ir dar šiek tiek paplakite.
    Ant kiekvieno keksiuko užspauskite plaktos grietinėlės, apibarstykite šokolado drožlėmis ir galiausiai viršų papuoškite vyšnaite.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Rama
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jurgita
2016-12-04 11:42
Labai skanu patariu visiems imegint