Šokolado pudingas su abrikosų kremu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kakava, 30 gramų
- Krakmolas, kremui, 30 gramų
- Cukrus, 50
- Pienas, 0.5 litro
- Abrikosai, likeris, 200 gramų
- Abrikosai, likeris, 8 valgomieji šaukštai
- Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Krakmolas, kremui, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinė, 0.25 lašo
- Cukraus pudra
Gaminimo instrukcija:
Šiek tiek pieno įpilti į dubenėlį ir suplakti su kakava, krakmolu bei cukrumi. Likusį pieną užvirinti, supilti šaltą pieno plakinį ir dar šiek tiek pavirinti. Dažnai maišyti.
Dubenėlį su paruoštu pudingu perdėti į šalto vandens vonelę ir maišant atvėsinti. Stingstantį pudingą sukrėsti į stiklinius indelius ir įdėti į šaldytuvą.
Abrikosus nuvarvinti sietelyje, o sunką užvirinti su likeriu. Citrinų sultis sumaišyti su krakmolu ir sukrėsti į verdantį skystį. Dar kartą užvirinti.
Abrikosus supjaustyti mažais gabalėliais, sudėti į karštą kremą ir atvėsinti šalto vandens vonelėje. Sukrėsti grietinę ir gerai išmaišyti. Prieš patiekiant desertą papuošti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai