Šonkauliai, troškinti kopūstuose

Šonkauliai, troškinti kopūstuose
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, šonkauliai, 800 gramų
  • Rauginti kopūstai, 800 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Taukai (kiaulių), tirpinti, 3 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Slyvos, džiovintos, 5 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Jei kopūstai labai rūgštūs — nuplaunami ir troškinami, pridėjus stambiai tarkuotą morką, užpylus truputį verdančio vandens. Pakepinti riebaluose šonkauliai sudedami į troškinamus kopūstus, suberiamas supjaustytas pakepintas svogūnas, slyvos, prieskoniai. Troškinama uždengtame puode apie 45 min. Vėliausiai supilami riebaluose pakepinti miltai, viskas išmaišoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Skirmantas
2018-02-01 23:14
Puikus receptas!
Aš naudojau ir avieną.Tik kopūstų aš dêčiau maźiausiai dvigubai daugiau,jų visuomet trūksta,ypač kitą dieņą..Ir gaminimo laikas man gavosi ilgesnis- ne dėl avienos,o dėl kopūstų minkštumo.