Šonkauliai, troškinti kopūstuose
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, šonkauliai, 800 gramų
- Rauginti kopūstai, 800 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Taukai (kiaulių), tirpinti, 3 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Slyvos, džiovintos, 5 vienetai
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Jei kopūstai labai rūgštūs — nuplaunami ir troškinami, pridėjus stambiai tarkuotą morką, užpylus truputį verdančio vandens. Pakepinti riebaluose šonkauliai sudedami į troškinamus kopūstus, suberiamas supjaustytas pakepintas svogūnas, slyvos, prieskoniai. Troškinama uždengtame puode apie 45 min. Vėliausiai supilami riebaluose pakepinti miltai, viskas išmaišoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai