Šonkauliukai kepti orkaitėje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, šonkauliai, 1 kilogramas
- Sviestas, tirpintas, 150 gramų
- Česnakas, 3 skiltelės
- Pomidorų padažas, 200 gramų
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Šonkauliukus sukapoti mažesniais gabaliukais. Užpilti šonkauliukus tokiu mišiniu: 150 g tirpinto sviesto, sumaišyto su smulkintu česnaku ir maltais juodais pipirais ir druska. Mėsą sudėti į skardą, skardą gerai apdengti aliuminio folija, ir kepti valandą 230-250 C temperatūroje. Iškeptą mėsą ištraukti su visa skarda, nuimti aliuminio foliją, nupilti skystį ir visą mėsą padengti padažu. Vėl dėti į orkaitę ir kepti 15-20 min., kol padažas ant mėsos apskrus. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-04-10 13:12
Tokioje temperaturoje po valandos tik anglis liks su folija
2016-02-02 14:57
Dura tu , ant groteliu!
2014-11-27 12:29
manau kad tiktu ir kepimo maiseliai
2013-05-19 19:34
siaip lb skanu kepem ne karta,bet ka daryt kai neturi folijos ir tuo metu nera kur nusipirkt?
2016-12-24 09:11