Soti žuvienė

Soti žuvienė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žuvis, file (skumbė ar menkė), 2 vienetai
  • Bulvės, 4 vienetai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Paprika, (raudona, didelė), 1 vienetas
  • Svogūnai, (mažas), 1 vienetas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Ryžiai, 1 stiklinė
  • Pomidorai, (be odelės, nuplikom virintu vandeniu), 2 vienetai
  • Grietinėlė, 35%, (geriau riebi 36%, plakamoji), 100 mililitrų
  • Sviestas, ar margarinas (kepimui), 50 gramų
  • Prieskoniai, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepinam puode su sviestu (margarinu), tada dedame nedideliais gabalėliais pjaustytą žuvį, užpilam vandeniu kad gerai apsemtų. Morkas sutarkuojam burokine tarka, pakepiname, dedame virti kartu su žuvim ir bulvėm. Pilame ryžius. Išmaišome.

  2. Smulkiai supjaustom česnaką ir svogūną, pakepinam, pilam į sriubą. Pomidorus pasmulkiname taip pat dedam į puodą. Paskaninam prieskoniais.

  3. Išvirus ryžiams ir bulvėms pilame grietinėlę, užvirus nukaičiam puodą.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Laura
» Rašyti komentarą
» Komentarai
regina
2017-09-07 11:59
super sriubuke tik siek tiek dadejau pagal save
simon
2016-12-17 20:14
Blogas receptas. Nereikia gadinti seafood chowder.
jurgis
2015-08-17 19:18
ka su paprika daryti