Soti žuvienė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žuvis, file (skumbė ar menkė), 2 vienetai
- Bulvės, 4 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Paprika, (raudona, didelė), 1 vienetas
- Svogūnai, (mažas), 1 vienetas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Ryžiai, 1 stiklinė
- Pomidorai, (be odelės, nuplikom virintu vandeniu), 2 vienetai
- Grietinėlė, 35%, (geriau riebi 36%, plakamoji), 100 mililitrų
- Sviestas, ar margarinas (kepimui), 50 gramų
- Prieskoniai, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Bulves pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepinam puode su sviestu (margarinu), tada dedame nedideliais gabalėliais pjaustytą žuvį, užpilam vandeniu kad gerai apsemtų. Morkas sutarkuojam burokine tarka, pakepiname, dedame virti kartu su žuvim ir bulvėm. Pilame ryžius. Išmaišome.
Smulkiai supjaustom česnaką ir svogūną, pakepinam, pilam į sriubą. Pomidorus pasmulkiname taip pat dedam į puodą. Paskaninam prieskoniais.
Išvirus ryžiams ir bulvėms pilame grietinėlę, užvirus nukaičiam puodą.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-12-17 20:14
Blogas receptas. Nereikia gadinti seafood chowder.
2015-08-17 19:18
ka su paprika daryti
2017-09-07 11:59