Sotieji zrazai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautiena, 1.2 kilogramo
- Kiaulės inkstai, 100 gramų
- Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
- Druska
- Batonas, džiovintas, riekė, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Aitrioji paprika
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 1 stiklinė
- Džiūvėsėliai, 3 valgomieji šaukštai
- Krapai, kapoti, 1 valgomasis šaukštas
- Sultinys, daržovių, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Jautieną supjaustyti griežiniais ir lengvai išmušti.
Kubeliais supjaustyti virtus kiaušinius, plonai supjaustyti inkstus, sutarkuoti riekę džiovinto batono, dėti du šaukštus grietinės arba aliejaus, kapotų krapų, barstyti druskos bei prieskonių (pagal skonį) ir išmaišyti. Įdarą dėti ant mėsos griežinių, susukti ir sutvirtinti dantų krapštukais.
Zrazus apvolioti džiūvėsėliuose, apkepti įkaitintame aliejuje iš visų pusių. Tada pilti karšto sultinio (tiek, kad šiek tiek apsemtų suktinius). Po 10 - 15 minučių sudėti likusią grietinę ir dar šiek tiek patroškinti.
Autorės receptas
» Rašyti komentarą
» Komentarai