Sotusis guliašas

Sotusis guliašas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėsa, malta, (kiauliena-jautiena), 500 gramų
  • Bulvės, 500 gramų
  • Paprika, raudona, 3 vienetai
  • Pomidorai, 3 vienetai
  • Poras, 1 vienetas
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Maltą mėsą pagardinti druska, pipirais. Iš faršo suformuoti nedidelius rutuliukus. Visas daržovės supjaustyti kubeliais.

  2. Į karščiui atsparią keptuvę įpilti aliejaus ir apkepinti faršo kamuoliukus. Po viena pridėti porus, paprika, pomidorus, bulves. Po kiekvieno ingridiento troškinti 5 minutės. Gardinti druska, pipirais.

  3. Keptuvę įstatyti į iki 180 °C temp. įkaitintą orkaitę ir troškinti apie 30 minučių. Skanaus.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą