Sotusis guliašas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mėsa, malta, (kiauliena-jautiena), 500 gramų
- Bulvės, 500 gramų
- Paprika, raudona, 3 vienetai
- Pomidorai, 3 vienetai
- Poras, 1 vienetas
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Maltą mėsą pagardinti druska, pipirais. Iš faršo suformuoti nedidelius rutuliukus. Visas daržovės supjaustyti kubeliais.
Į karščiui atsparią keptuvę įpilti aliejaus ir apkepinti faršo kamuoliukus. Po viena pridėti porus, paprika, pomidorus, bulves. Po kiekvieno ingridiento troškinti 5 minutės. Gardinti druska, pipirais.
Keptuvę įstatyti į iki 180 °C temp. įkaitintą orkaitę ir troškinti apie 30 minučių. Skanaus.
» Rašyti komentarą