Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis

Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Knorr FIX ruošinys spagečiams „Bolognese“, 1 vienetas
  • Mėsa, malta (kiauliena ar jautiena), 500 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Salierai, stiebas, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Vynas, raudonas, 150 mililitrų
  • Alyvuogių aliejus, 80 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinkite česnaką ir svogūną, salierą supjaustykite nestambiais kubeliais, sutarkuokite morką. Mėsą ištraukite iš šaldytuvo valandą prieš gaminimą, kad
    įgautų kambario temperatūrą.

  2. Plačiame puode aliejuje apkepkite daržoves. Po akimirkos suberkite mėsą. Kepkite ant mažos ugnies, dažnai maišydami, kad faršo gabaliukai nesušoktų.

  3. Mėsai apskrudus, supilkite vyną. Virkite, kol pusė jo išgaruos.

  4. Knorr FIX ruošinį išmaišykite su 500 ml vandens ir supilkite į mėsą. Troškinkite apie 20 minučių, kol padažas sutirštės. Patiekite su spagečiais.

    Patarimas: Virdami makaronus, atkreipkite dėmesį į gamintojo nurodymus – išvirkite juos „al dente“, taip paruoštas patiekalas bus skanesnis.

Porcijų skaičius: 4
» Rašyti komentarą
» Komentarai