Spagečiai su pomidorų padažu

Spagečiai su pomidorų padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, raudonieji, pjaustyti griežinėliais, 1 vienetas
  • Česnakas, smulkinti, 2 skiltelės
  • Bazilikas, lapai, plėšyti, 1 sauja
  • Alyvuogių aliejus, pirmo spaudimo, 2 valgomieji šaukštai
  • Spageti, 500 gramų
  • Druska
  • Pomidorai, kieti, be odelių, smulkinti, 1.5 kilogramo
  • Cukrus
Gaminimo instrukcija:

Pomidorus sudėkite į puodą, užberkite druskos ir kaitinkite ant vidutinio kaitrumo ugnies 5 minutes. Sudėkite į rėtį su didelėmis skylutėmis ir palikite džiūti 1 valandą. Po to sudėkite atgal į puodą, taip pat įdėkite svogūnus, česnaką, baziliką, supilkite aliejų, įberkite truputį cukraus ir druskos. Pridenkite puodą ir kaitinkite apie 40 minučių ant nedidelės ugnies, kol padažo sumažės. Nukelkite nuo ugnies ir trinkite maišytuvu, kol masė taps vientisa.
Spagečius sudėkite į didelį verdančio pasūdyto vandens puodą ir virkite apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Sudėkite juos pašildytą indą užpilkite pomidorų padažu, švelniai išmaišykite, patiekite karštus.
Makaronų patiekalas paruoštas!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
rutenis
2019-11-02 19:26
tad nedarisiu
rutenis
2019-11-02 19:25
neraso kiek porciju
Kotryna
2014-08-24 13:00
SUPER !