Spagečiai su pomidorų padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, raudonieji, pjaustyti griežinėliais, 1 vienetas
- Česnakas, smulkinti, 2 skiltelės
- Bazilikas, lapai, plėšyti, 1 sauja
- Alyvuogių aliejus, pirmo spaudimo, 2 valgomieji šaukštai
- Spageti, 500 gramų
- Druska
- Pomidorai, kieti, be odelių, smulkinti, 1.5 kilogramo
- Cukrus
Gaminimo instrukcija:
Pomidorus sudėkite į puodą, užberkite druskos ir kaitinkite ant vidutinio kaitrumo ugnies 5 minutes. Sudėkite į rėtį su didelėmis skylutėmis ir palikite džiūti 1 valandą. Po to sudėkite atgal į puodą, taip pat įdėkite svogūnus, česnaką, baziliką, supilkite aliejų, įberkite truputį cukraus ir druskos. Pridenkite puodą ir kaitinkite apie 40 minučių ant nedidelės ugnies, kol padažo sumažės. Nukelkite nuo ugnies ir trinkite maišytuvu, kol masė taps vientisa.
Spagečius sudėkite į didelį verdančio pasūdyto vandens puodą ir virkite apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Sudėkite juos pašildytą indą užpilkite pomidorų padažu, švelniai išmaišykite, patiekite karštus.
Makaronų patiekalas paruoštas!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-11-02 19:25
neraso kiek porciju
2014-08-24 13:00
SUPER !
2019-11-02 19:26