Spalvingos salotos su jautiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA, šaldyti, 1 vienetas
- Salotos, ICEBERG
- Burokėliai, lapeliai
- Špinatai
- Ridikėliai, švieži
- Morkytės, traškios
- Pipirai, čili, švieži
- Petražolės, 1 sauja
- Krapai, 1 sauja
- Česnakas, 1 skiltelė
- Citrinos, sultys, 0.5 vieneto
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Spalvingos lapinės salotos su jautienos maltinuku ir žolelių padažu
„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas rasite čia.Kol keps maltiniai, labai plonais griežinėliais supjaustykite ridikėlius, morkytes ir čili pipirus. Sumaišykite su salotų, rukolos, burokėlių, špinatų lapais.
Krapus ir petražoles lengvai pakapokite, sudėkite į atskirą indą kartu su kitais padažui skirtais produktais. Viską elektriniu trintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Pagardinkite druska ir pipirais.
Salotas gardinkite keptu maltinuku ir žolelių padažu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai