Spalvingos salotos su jautiena

Spalvingos salotos su jautiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA, šaldyti, 1 vienetas
  • Salotos, ICEBERG
  • Burokėliai, lapeliai
  • Špinatai
  • Ridikėliai, švieži
  • Morkytės, traškios
  • Pipirai, čili, švieži
  • Petražolės, 1 sauja
Padažui:
  • Krapai, 1 sauja
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Citrinos, sultys, 0.5 vieneto
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Spalvingos lapinės salotos su jautienos maltinuku ir žolelių padažu
    „Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas rasite čia.

  2. Kol keps maltiniai, labai plonais griežinėliais supjaustykite ridikėlius, morkytes ir čili pipirus. Sumaišykite su salotų, rukolos, burokėlių, špinatų lapais.

  3. Krapus ir petražoles lengvai pakapokite, sudėkite į atskirą indą kartu su kitais padažui skirtais produktais. Viską elektriniu trintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Pagardinkite druska ir pipirais.

  4. Salotas gardinkite keptu maltinuku ir žolelių padažu.

Porcijų skaičius: 4
» Rašyti komentarą
» Komentarai