Spalvota jūros ešerio filė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ešerys, jūros, filė, 500 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, apvoliojimui
- Bulvės, 3 vienetai
- Burokėliai, virtas, 1 vienetas
- Sūris, tarkuotas, fermentinis, 100 gramų
- Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Citrinos, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus
Gaminimo instrukcija:
Žuvies filė supjaustome vidutinio dydžio gabaliukais, apšlakstome citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi, apibarstome prieskoniais, pipirais ir paliekame 30 min. pasimarinuoti. Virtą burokėlį sutarkuojame burokine tarka.Žalias bulves sutarkuojame taip pat burokine tarka, nuplikome verdančiu vandeniu ir paliekame dar 10min. Nukošiame bulves, sumaišome su tarkuotu burokėliu, majonezu, grietine, fermentiniu sūriu ir prieskoniais. Kepame žuvytę pavolioję kiaušinio plakiny ir miltuose. Apkepus vienai pusei, apverčiame, ant viršaus šaukšto pagalba dedame bulvių įdaro, uždengiame ir kepame ant silpnos ugnies. Žuvytę puošiame pagal savo sugebėjimus...
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-17 23:33