Spanguolių ir obuolių padažas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 1 stiklinė
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Spanguolės, 230 gramų
- Obuoliai, supjaustyti, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
1. Vidutiniame inde sumaišykite vandenį ir cukrų. Užvirkite, maišydami iki cukrus ištirps. Virkite ant didelės ugnies 5 minutes. Sudėkite spanguoles ir obuolius. Užvirkite vėl.
2. Sumažinkite ugnį; virkite retkarčiais maišydami 3-4 minutes arba kol spanguolių odelės suskilinės. Nuimkite nuo ugnies; ataušinkite. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą bent 3 valandoms.
Patiekite atšaldytą su jautiena, kiauliena arba paukštiena.
Išeiga; 2 puodeliai
Jei gaminate iš anksto: galite pagaminti prieš penkias dienas ir saugoti šaldytuve.
» Rašyti komentarą
» Komentarai