Spanguolių putėsiai

Spanguolių putėsiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Spanguolės, 1.5 stiklinės
  • Cukrus, 0.7 stiklinės
  • Vanduo, 3 stiklinės
  • Želatina, 1.5 valgomojo šaukšto
Gaminimo instrukcija:

Spanguolės išsunkiamos. Tirščiai užpilami vandeniu, pasaldinami, išverdami ir iškošiami. Į nuovirą supilamos sultys ir ištirpinta želatina. Jis atšaldomas ir šaltoje vietoje plakamas, kol virsta standžiomis putomis, jos sukrečiamos į formą. Tiekiamos išverstos į lėkštę.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
aiste ...
2010-03-24 14:02
man teip ir teip