Šparagai ant griliaus
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Šparagai, 4 saujos
- Balzaminis kremas, 2 valgomieji šaukštai
- Alyvuogių aliejus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Sojos padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Sultys, (šviežių apelsinų), 2 valgomieji šaukštai
- Medus, 1 arbatinis šaukštelis
- Česnakas, tarkuotas, 2 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Nuskuskite šparagus (nuo trečdalis nuo koto pusės) ir nupjaukite apie 1 cm koto (kietąją dalį). Pavirkite juos sūdytame vandenyje 2-3 min. Nukoškite ir sudėkite į dubenį.
Sumaišykite visus ingridientus ir marinatu apšlakstykite smidrus.
Palikite marinuotis pusė valandos.Sudėkite ant grutelių ir kepkite ant žarijų vartydami, kol šparagai sušils ir vos vos apskrus.
Patiekite apšlakstę alyvuogių aliejumi, šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
Galima užbarstyti tarkuoto parmezano ar "Džiugo".
» Rašyti komentarą
» Komentarai