Šparagai svieste su peletrūnais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Šparagai, 500 gramų
- Sviestas, 50 gramų
- Pelerūnas (kietis), smulkintas, 2 valgomieji šaukštai
- Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
- Citrinos, žievelė, tarkuota, 0.5 vieneto
- Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Nupjaustykite sumedėjusius šparagų galus. Suriškite šparagus į keturis vienodo dydžio ryšulėlius. Sudėkite ryšulėlius į didelį troškintuvą su verdančiu vandeniu. Uždenkite ir troškinkite 6-8 min., kol šparagai suminkštės, bet vis dar bus pakankaimai tvirti. Nusunkite ir atriškite. Sudėkite šparagus į keturias pašildytas lėkštes. Išsukite sviestą su likusiais produktais, truputį jį pašildykite ir užpilkite ant šparagų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai