Šparagai svieste su peletrūnais

Šparagai svieste su peletrūnais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šparagai, 500 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Pelerūnas (kietis), smulkintas, 2 valgomieji šaukštai
  • Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinos, žievelė, tarkuota, 0.5 vieneto
  • Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Nupjaustykite sumedėjusius šparagų galus. Suriškite šparagus į keturis vienodo dydžio ryšulėlius. Sudėkite ryšulėlius į didelį troškintuvą su verdančiu vandeniu. Uždenkite ir troškinkite 6-8 min., kol šparagai suminkštės, bet vis dar bus pakankaimai tvirti. Nusunkite ir atriškite. Sudėkite šparagus į keturias pašildytas lėkštes. Išsukite sviestą su likusiais produktais, truputį jį pašildykite ir užpilkite ant šparagų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai