Šparaginės pupelės bulgariškai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Šparaginės pupelės, 500 gramų
- Kiaulienos lašiniai, neriebūs, 100 gramų
- Actas, 2 valgomieji šaukštai
- Garstyčios, padažas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Pipirai, juodieji
- Druska
- Vynas, raudonas, 2 valgomieji šaukštai
- Paprika, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Pupelių ankštys susmulkinamos, truputį apvirinamos pasūdytame vandenyje ir išgriebiamos į graibštą. Plonais griežinėliais supjaustyti lašiniukai paspirginami, kol truputį parunda. Tuomet kepimo riebalai sumaišomi su actu, garstyčiomis, cukrumi, pipirais ir raudonuoju vynu. Dvi smulkiai supjaustytos paprikų ankštys patroškinamos, kol suminkštėja, ir sumaišomos su pupelėmis. Prie šio valgio paduodami paspirginti lašiniukai ir kmynais apibarstytos bulvės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai