Šparaginių pupelių salotos

Šparaginių pupelių salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šparaginės pupelės, įvairių spalvų, 300 gramų
  • Krapai, smulkinti, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Svogūnai, mažas, 1 vienetas
  • Pomidorai, (vyšiniai), 7 vienetai
Užpilui:
  • Actas, (obuolių), 3 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, jūros, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Paprika, aitrioji
  • Česnakas, 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Šparagines pupeles išvirti, atvėsinti, supjaustyti stambiais gabalėliais.

  2. Svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais ir kartu su krapais užberti ant pupelių.

  3. Paruošti užpilą iš užpilui skirtų ingredientų. Užpilu užpilti salotas ir padėti valandai į šaldytuvą. Papuošti vyšniniais pomidoriukais ir smulkintais krapais.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Audronė
» Rašyti komentarą
» Komentarai