Šparaginių pupelių užkandis

Šparaginių pupelių užkandis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šparaginės pupelės, 1 kilogramas
  • Sviestas, 200 gramų
  • Grietinė, 200 gramų
  • Pomidorų padažas, 100 gramų
  • Džiūvėsėliai, 30 gramų
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Šparagines pupeles nuplaukite ir apvirkite pasūdytame vandenyje. Kai jos šiek tiek atvėsta, ankštis supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pakepkite su sviestu. Sudėkite pomidorų padažą, grietinę ir džiūvėsėlius.
Šparagines pupeles patiekite karštas.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
laima
2010-07-13 14:36
Puikus receptas, be to laabai skanu
Agne
2010-01-25 12:25
ok
(anonimas)
2009-06-25 16:36