Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištų sparneliai, 500 gramų
- Pievagrybiai, 150 gramų
- Morkos, 2 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Paprika, 1 vienetas
- Česnakas, 4 skiltelės
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Prieskoniai vištienai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Sparnelius ištrinti vištienos prieskoniais ir keptuvėje apkepti. Morkas sutarkuoti burokine tarka ir pradėti kepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje.
Šiek tiek apkepus, sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnaką, taip pat šiaudeliais supjaustytą raudonąją papriką.
Atskirai apkepti pievagrybius, viską suversti ant morkų, uždėti pomidorų padažo, išmaišyti ir šiek tiek apkepti.
Apkeptos vištienos sparnelius sudėti į stiklinį indą, apkloti morkomis ir pievagrybiais (prieš tai paragauti ar užtenka sūrumo ir jeigu reikia įdėti druskos) ir iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 35 min. uždengus folija.
» Rašyti komentarą