Specialus Ričardo sūrio pyragas
@ Shutterstock
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus, 150 gramų
- Sausainiai, 150 gramų
- Sviestas, 80 gramų
- Sūris, Maskarponės, 350 gramų
- Sūris, Philadelphia, 250 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Žalioji citrina, 1 vienetas
- Vanilė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Sausainius sutrupinti, supilti ištirpintą sviestą ir viską gerai išmaišyti. 20 cm kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, supilti sausainių masę ir ranka paspausti, kad gautųsi pagrindas. Jį apkepti 200 laipsnių orkaitėje apie 10 min, kad sutvirtėtų.
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, sudėti maskarponės sūrį, philadelphia sūrį, vanilę, supilti pusė laimo sultis ir suberti sutarkuotą laimo žievelę. Maišyti kol masė bus vientisa.
Gautą masę supilti ant pagrindo. Orkaitės temperatūrą sumažinti iki 160 °C ir kepti apie 50-60 minučių iki varškės masė sutvirtės. Baigus kepti, kelioms valandoms palikti pyragą atvėsti. Patiekti šaltą, galim pagardinti uogomis ar plakta grietinėle.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-02-01 00:55