Speltos duona duonkepei

Speltos duona duonkepei
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Spelta pilno grūdo miltai, 560 gramų
  • Vanduo, 320 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 20 gramų
  • Medus, 10 gramų
  • Druska, 10 gramų
  • Sausos mielės, 5 gramai
Gaminimo instrukcija:
  1. Į duonkepės kubiliuką supilti produktus tokia tvarka: vanduo, mielės, aliejus, medus, miltai, druska.
    Produktus ir skysčius pilti nešildytus.

  2. Pasirinkti kepimo programą, apie 3,5 val. trukmės. Būtinai atkreipkite dėmesį į tai, kad programoje prieš minkymą būtų atliekamas šildymas arba mielių suaktyvinimas (t. y., prieš minkymą apie 15-20 min. duonkepė tik šildo, po to pradeda minkyti ir t.t.).
    Nustatykite: svorį – 1000 g duonos kepaliukui. Pasirinkite 3 lygio apskrudinimą (pvz.: duonkepėje Maulinex bread mashine programa Nr. 4.).

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Spelta
» Rašyti komentarą
» Komentarai