SPELTOS pica

SPELTOS pica
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, SPELTA, 300 gramų
  • Pienas, 500 mililitrų
  • Mielės, 5 gramai
  • Sūris, 200 gramų
  • Kumpis, 100 gramų
  • Pomidorų padažas, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Mieles ištirpinti šiltame piene, įmaišyti miltus, išminkyti tešlą.
    Jei tešla per skysta, įberkite dar miltų.
    Tešlą uždengti rankšluostėliu ir palikti pakilti ~20 minučių.

  2. Sūrį ir kumpį sutarkuoti.

  3. Tešlą iškočioti ir dėti ant kepimo popieriumi dengtos skardos.
    Pagrindą gausiai aptepti pomidorų padažu, užberti sūrį, kumpį, kitus mėgstamus priedus.

  4. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~25 minutes.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Martyna
» Rašyti komentarą
» Komentarai
lina
2017-08-11 14:09
super
petras
2016-04-23 19:03
300 ml miltu, naudojau 200 ml arba 2 dl pieno.
Laikiau ilgiau nei 20 min, bet teasla tai nuostabi gavosi minsta pabarscius miltu nek kocelo nereikejo su rankomis kuo puikiausiai istampiau norimo dydzio pagrinda,

panasu kad receptas yra 2 picom, nes man su 300 ml miltu gavosi sociai teslos vienai picai.