Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine

Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
skanais!!!
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Špinatai, lapai (be kotelių) , 5 saujos
  • Rūgštynės, lapeliai, 3 saujos
  • Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Kiauliena, (šoninė), 500 gramų
  • Bulvės
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Špinatų lapus ir rūgštynes nuplauti ir trumpai perpilti verdančiu vandeniu. Kiaušinius išvirti kietai.

  2. Į puodą su verdančiu vandeniu dėti švariai nuplautą ir numirkytą šoninę, berti druskos, dėti pipiro grūdelių, lauro lapo. Virti apie 1 val., kol mėsa beveik išverda. Bulves galima pjaustyti kubeliais ir berti į sriubą arba virti atskirai. Pabaigoje berti nuplikytus lapelius, pridėti prieskonių pagal skonį, pavirti. Išjungus sudėti pjaustytus kiaušinius, paskaninti grietine.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą
» Komentarai