Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
skanais!!!
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Špinatai, lapai (be kotelių) , 5 saujos
- Rūgštynės, lapeliai, 3 saujos
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
- Druska
- Kiauliena, (šoninė), 500 gramų
- Bulvės
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Špinatų lapus ir rūgštynes nuplauti ir trumpai perpilti verdančiu vandeniu. Kiaušinius išvirti kietai.
Į puodą su verdančiu vandeniu dėti švariai nuplautą ir numirkytą šoninę, berti druskos, dėti pipiro grūdelių, lauro lapo. Virti apie 1 val., kol mėsa beveik išverda. Bulves galima pjaustyti kubeliais ir berti į sriubą arba virti atskirai. Pabaigoje berti nuplikytus lapelius, pridėti prieskonių pagal skonį, pavirti. Išjungus sudėti pjaustytus kiaušinius, paskaninti grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai