Špinatų, spanguolių ir braziliškų riešutų pesto

Špinatų, spanguolių ir braziliškų riešutų pesto
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Riešutai, stambiai kapoti braziliški, 0.5 stiklinės
  • Špinatai, 1 sauja
  • Spanguolės, 1 sauja
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Alyvuogių aliejus, šalto spaudimo, 150 mililitrų
  • Česnakas, 2 skiltelės
Gaminimo instrukcija:

Visus komponentus sudėkite į virtuvinį kombainą ar elektrinio grūstuvo indelį ir malkite, kol susidarys vientisa konsistencija. Pilkite daugiau arba mažiau alyvuogių aliejaus, priklausomai nuo to, ar norite skystesnio ar tirštesnio padažo. Šis žaliavalgiškas padažas puikiai tiks tiek prie salotų, tiek makaronų patiekalams pagardinti. Skanaus!

Išmokite žaliavalgiško maisto gaminimo principų Čiop Čiop žaliavalgystės kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursas/zaliavalgyste-31

Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia: http://www.ciopciop.lt/kursai

Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482

Receptą atsiuntė: Čiop Čiop
» Rašyti komentarą
» Komentarai