Špinatų, spanguolių ir braziliškų riešutų pesto
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Riešutai, stambiai kapoti braziliški, 0.5 stiklinės
- Špinatai, 1 sauja
- Spanguolės, 1 sauja
- Juodieji pipirai
- Druska
- Alyvuogių aliejus, šalto spaudimo, 150 mililitrų
- Česnakas, 2 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
Visus komponentus sudėkite į virtuvinį kombainą ar elektrinio grūstuvo indelį ir malkite, kol susidarys vientisa konsistencija. Pilkite daugiau arba mažiau alyvuogių aliejaus, priklausomai nuo to, ar norite skystesnio ar tirštesnio padažo. Šis žaliavalgiškas padažas puikiai tiks tiek prie salotų, tiek makaronų patiekalams pagardinti. Skanaus!
Išmokite žaliavalgiško maisto gaminimo principų Čiop Čiop žaliavalgystės kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursas/zaliavalgyste-31
Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia: http://www.ciopciop.lt/kursai
Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482
» Rašyti komentarą
» Komentarai