Špinatų sriuba

Špinatų sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Špinatai, 300 gramų
  • Grietinėlė, 35%, (12% riebumo), 150 mililitrų
  • Vanduo, 4.3 litro
  • Svogūnai, askaloninių , 2 vienetai
  • Miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Sūris, parmezano, smulkintas, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Sultinys, MAGGI daržovių (kubelis), 1 vienetas
  • Duona, skrebučiai, 1 sauja
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Bazilikas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuvalytus svogūnus supjaustykite ir česnako skiltelę.

  2. Įkaitinkite puodą, įpilkite alyvuogių aliejaus ir pakepkite svogūnus ir česnaką. Apibarstykite miltais.

  3. Į pudą supilkite vandenį ir palaukite kol užvirs. Tuomet ištirpinkite „Maggi“ daržovių sultinio kubelį.

  4. Sudėkite špinatus bei susmulkintą baziliką į puodą. Tuomet smulkintuvu sutrinkite puodo tūrinį, kol sriuba pasidarys tiršta.

  5. Tuomet supilkite grietinėlę ir pavirkite dar apie 5 min ant žemos ugnies.

  6. Patiekite sriubą su parmezano sūriu ir duonos skrebučiais.

Porcijų skaičius: 4
» Rašyti komentarą
» Komentarai