Sprandinės kepsnys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos sprandinė, 500 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai, 1 stiklinė
- Pienas, 1 stiklinė
- Pievagrybiai, 1 pakelis
- Miltai, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Druska, 3 žiupsneliai
- Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Sprandinę supjaustome riekelėmis ir gerai išmušame.
Pagardiname druska ir pipirais.
Kiaušinius išplakame ir tuomet sprandinę išvoliojame plakinyje, o po to džiūvėsėliuose.
Kepame kepsnius keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Grybus supjaustome ir atskirai pakepiname keptuvėje.
Miltus sumaišome su pienu įberiame žiupsnį druskos ir verdame.
Kai padažas ims tirštėti, suberiame pakepintus grybus.
Kepsnius tiekiame su grybų padažu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai