Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate

Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, nugarinė, 1.5 kilogramo
  • Alus
  • Sultys, (granatų), 1 vienetas
  • Čiobreliai, 5 gramai
  • Svogūnai, 6 vienetai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Mėsą supjaustome kubeliais, supjaustome svogūnus žiedais. Mėsą, įtrintą druska ir pipirais, dedame į dubenį sluoksniuojant: mėsa, svogūnai, mėsa, svogūnai. Ant viršaus pabarstome čiobrelių, užpilam granatų sultimis ir supilam alų. Marinuoti 3 - 4 val.

Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai