Spurgos pavakariams
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus, 100 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 kilogramas
- Pienas, 3 stiklinės
- Mielės, 30 gramų
- Sviestas, 50 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 10 gramų
- Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 300 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Mielės ištrinamos su cukrumi, supilamas pašildytas pienas, ištirpintas sviestas, druska, miltai, įmušame kiaušinį.
Tešla gerai išminkoma ir pastatoma šiltai, kad pakiltų.
Tešla turi būti minkšta.
Iš tešlos formuojame apvalius rutuliukus.
Juos dėsime į verdantį aliejų.
Išvirusios spurgos apibarstomos cukraus pudra.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-12-16 09:11
geras produktas ! !
2016-08-27 08:00