Spurgos su įdaru
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Uogienė, 1 stiklinė
- Cukraus pudra, 0.5 stiklinės
- Pienas, 125 mililitrai
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Vanilinis cukrus, 30 gramų
- Cukrus, 50 gramų
- Mielės, 30 gramų
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Aliejus, virimui, 0.5 litro
- Kiaušiniai, tryniai, 1 vienetas
- Sviestas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Paruošiame mielinę tešlą. Iš jos iškočiojame 5 mm storio lakštą.
Formuojame apskritimus. Ant pusės apskritimų dedame po šaukštą uogienės, apskritimų kraštus patepame baltymu ir ant viršaus uždedame kitą tešlos apskritimą (be uogienės). Truputį pakildiname (10-15 min.).
Spurgas verdame aliejuje, kol gražiai pagelsta (3-5 min.).
Ataušusias pabarstome cukraus pudra.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-06-04 21:30
patiealai nuoma
2011-12-27 16:45
labai gerai o arselis:
2013-08-18 17:45