Spurgytės su kremu

Spurgytės su kremu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanilė, kremui, 4 lašai
  • Cukrus, kremui, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Druska
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Aliejus, kepimui, 0.5 litro
  • Grietinėlė, 35%, 20 proc. riebumo, kremui, 200 gramų
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Sviestas, 80 gramų
Gaminimo instrukcija:

Išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos.
Po to į kiaušinius įmaišykite ištirpintą sviestą. Supilkite vandenį ir suberkite miltus. Gerai išmaišykite.

Įkaitinkite aliejų.
Pasemkite šaukštą tešlos ir pikite į keptuvę su aliejumi.
Kepkite aliejuje, kol abi pusės pagelsta.

Kai išgriebsite iš aliejaus, spurgas sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad aliejaus perteklius nusivarvėtų.

Grietinėlę išplakite su cukrumi ir vanilės lašais.
Grietinėle paskaninkite spurgas. Papuošimui tinka ir vaisiai: vynuogės, braškės, vyšnios ir t.t.

» Rašyti komentarą