Sriuba "Čili"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautienos faršas, 500 gramų
- Aitrioji paprika, 1 vienetas
- Pomidorų padažas, aštrus, 100 mililitrų
- Pomidorai, 500 gramų
- Česnakas, 2 skiltelės
- Pupelės, aštrios, raudonosios, konservuotos, 400 gramų
- Paprika, 1 vienetas
- Prieskoniai, jautienai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Sūris, fermentinis, 200 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
~ 2 valandos
Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite nuo jų odelę. Pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnako skilteles sumalkite. Jautienos faršą pakepinkite kartu su smulkiai supjaustytu svogūnu kol paruduos. Į puodą supilkite faršą, sumaltą daržovių masę, konservuotas pupeles ir pomidorų padažą. Jei manote, kad per sausa, pomidorų padažo įdėkite šiek tiek daugiau. Viską gerai išmaišykite, suberkite prieskonius ir druską. Troškinkite apie 15-20 minučių ant silpnos ugnies. Patiekdami supilstykite į lėkštes ir apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu, sūris gražiai išsilydys. Skaniausia valgyti su paskrudintomis ir česnaku įtrintomis batono riekelėmis arba pašildytomis česnakinėmis bandelėmis (būna, berods, IKI parduotuvėse).
» Rašyti komentarą
» Komentarai