Sriuba (Sopa criolla)

Sriuba (Sopa criolla)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Pomidorų padažas, 250 mililitrų
  • Bulvės, 4 vienetai
  • Makaronai, 250 gramų
  • Kmynai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Grietinėlė, 35%, 350 mililitrų
  • Actas, 4 valgomieji šaukštai
  • Jautiena, 500 gramų
  • Sviestas, išlydytas, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Džiovintas raudonėlis, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Vanduo, 3 litrai
Gaminimo instrukcija:

Jautieną supjaustyti juostelėmis ir pakepinti svieste.
Į keptuvę pridėti supjaustytų svogūnų, česnako, pomidorų ir pakepinti 7 minutes.
Pridėti pomidorų padažo ir troškinti 2-3 minutes.
Atskirai išvirti bulves, supjaustyti kubeliais.
Išvirti makaronus. Kai makaronai beveik išvirė, sudėti bulves, keptuvės turinį, kmynų, druskos ir virti 5 minutes.
Išplakti kiaušinį su grietinėle (arba pienu) ir supilti į sriubą.
Po 5 minučių įmaišyti actą, raudonėlius. Užvirinti ir nukelti nuo ugnies.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Will Mute
2013-10-07 19:17
Jautiena, kad ir kaip plonai bus supjaustyta, neisvirs per 15 minuciu
Tomas
2012-01-16 16:34
lb skaniai atrodo reiks kd padaryrti