Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais

Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakas, askaloniniai, 4 skiltelės
  • Aitrioji paprika, 1 vienetas
  • Kmynai, 1 valgomasis šaukštas
  • Lęšiai, raudoni, 200 gramų
  • Vištų blauzdelės, 300 gramų
  • Karis, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, askaloniniai, 4 vienetai
  • Aliejus, 90 mililitrų
  • Imbieras, šviežias
  • Kalendra, 1 valgomasis šaukštas
  • Sultinys, KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys, 1 vienetas
  • Citrinos, žaiosios, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Lęšius užmerkite ir palaikykite per naktį vandenyje. Vištieną supjaustykite kubeliais. Taip pat supjaustykite askaloninius česnakus, čili pipirus, česnakus ir imbierą mažais kubeliais. Susmulkintus prieskonius prispaudę prie pjaustymo lentos su peilio šonu, sutraiškykite. Arba sugrūskite su grūstuve.

Įkaitinkite aliejų ir suberkite kmynus, kalendrų sėklas ir karį. Pamaišant pakepinkite kelias minutes. Tada sudėkite vištienos kubelius, čili pipirus, askaloninius česnakus ir sugrūstus prieskonius. Viską kepkite 10 minučių, ant mažos ugnies, kad neprisviltų - pamaišykite.

Suberkite lęšius, supilkite 1,5 litro vandens, įdėkite Knorr Vištienos Buljonetę ir troškinkite ant mažos ugnies apie 45 minutes, kol lęšiai suminkštės.

Pagardinkite žaliųjų citrinų sultimis ir kalendromis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai