Sterkas pomidorų padaže su grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvapieji pipirai, malti
- Pomidorų padažas, 1 stiklinė
- Starkis, filė, 200 gramų
- Pievagrybiai, 200 gramų
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Sterko filė supjaustoma gabalais ir išverdama vandenyje su prieskoniais bei druska. Po to gabalai išdėliojami porcijinėje keptuvėje, ant viršaus sudedami patroškinti pievagrybiai ir palaistoma pomidorų padažu.
Prieš patiekiant, patiekalas pakaitinamas iki virimo, papuošiamas vėžių kakliukais arba krabų gabaliukais ir nuluptais citrinos griežinėliais.
Taip galima paruošti didįjį eršketą, sterlę, lydeką, menkę, vėgėlę ir kitokią žuvį.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-08-07 16:14