Stirnienos troškinys (ubagiškai)

Stirnienos troškinys (ubagiškai)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pievagrybiai, 5 vienetai
  • Bulvės, 3 vienetai
  • Morkos, 4 vienetai
  • Stirniena, su kaulu ar be, 500 gramų
  • Paprika, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Grietinė, dvaro, 200 gramų
  • Prieskoniai, medžiotojų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Stirniena sudedame į indą, apipilame prieskoniais ir šlakeliu aliejaus. Uždengiame, paliekame šaltai parą laiko.
Išsimarinavusią mėsą apvoliojame miltuose (arba nevoliojame) ir apkepiname. Apkepusią mėsą sudedame į puodą (troškintuvą). Apipilame sultiniu ir kišame į orkaitę apie 1 val. Tuo tarpu pagal fantaziją supjaustome daržoves. Svogūnus ir papriką pakepiname. Tada viską sudedame į troškintuvą ir troškiname kol daržovės bus paruoštos. Po to įdedame grietienės ir dar apie 10 min. troškiname.
Rekuomenduojama nenaudoti druskos, tik tiek, kiek yra sultinyje ar prieskoniuose.
Patiekiame su bet kuo, kas kam skaniau (duona, ryžiai, tos pačios bulvės). Fantazuokite, mielieji, fantazuokite.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Irma
2016-05-09 14:46
Montvydas garantuotai.
Linas
2015-12-20 22:16
" Sudetis"
Linas
2015-12-20 22:15
O kodel "ingridienati" o ne "udetis" ???
Lietuviskai negraziai skamba ar tiesiog "blatnai" norime parasyti?
Ledi
2015-08-17 18:44
O kada pievagrybius, bulves ?
Kaunietis
2015-07-23 11:32
Žodžių "tirniena" ir "ubagiškai" naudojimas vienam sakiny turėtų būti apformintas BK.