Stirnienos vyniotiniai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Stirniena, be kaulų, 800 gramų
- Kiaulienos lašiniai, 200 gramų
- Kiauliena, kumpis, rūkytas, 200 gramų
- Agurkai, marinuoti, 2 vienetai
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 1.5 valgomojo šaukšto
- Grietinė, 1 stiklinė
- Taukai (kiaulių)
- Pipirai, juodieji
- Kadagio uogos
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Mėsa supjaustoma į 8 gabalus. Kiekvienas jų pamušamas kūjeliu, apibarstomas prieskoniais, apšlakstomas pomidorų padažu, toliau dedama supjaustytų lašiniukų bei kumpio, į vidurį sudedami smulkiai supjaustyti agurkai. Mėsos muštiniai su įdaru suvyniojami, aprišami siūlais, pavoliojami miltuose, pakepinami riebaluose, pašlakstomi vandeniu ir troškinami ant mažos ugnies uždengtame puode. Baigiant troškinti pilama grietinė, išmaišyta su likusiais miltais, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis ar makaronais, troškintais burokėliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-06-17 22:00