Strėvos suktinis

Strėvos suktinis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Taukai (kiaulių), 100 gramų
  • Sviestas, tirpintas, 80 gramų
  • Kiaulienos nugarinė, 800 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Džiūvėsėliai, 100 gramų
  • Juodieji pipirai
  • Petražolės
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Įdarui papildomai reikės: 40 g džiovintų grybų, 2 svogūnai, 100 g sviesto, truputį pipirų, lauro lapelių, druskos.
Įdarui išmirkyti grybai išverdami, supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnais. Atšaldytas įdaras sumaišomas su sviestu ir iš jo formuojamas volelis.

Mėsa išmušama kūjeliu, pabarstoma prieskoniais, druska. Ant jos dedamas įdaras. Sudėjus įdarą, mėsa suvyniojama voleliu ir kepama riebaluose. Suktinis tiekiamas užpiltas sviestu. Aplinkui apdėliojamas virtomis bulvėmis, virtomis morkomis, žaliaisiais žirneliais. Puošiamas petražolėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(*)
2011-03-23 16:14
a kur dzhiuveselius det?manau paniruotei, a ne?