Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Baklažanai, 1 vienetas
- Pomidorai, 4 vienetai
- Fermentinis sūris, tarkuotas, 150 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Augalinis aliejus, 50 gramų
- Malti džiūvėsėliai, 50 gramų
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Džiovintas bazilikas, 1 žiupsnelis
- Malti lauro lapai, 1 žiupsnelis
- Baltieji pipirai, malti, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Baklažanus supjaustyti žiedais, aptrinti druska ir palaikyti keliolika minučių.
Kiekvieną apvolioti maltuose džiūvėsėliuose, tuomet kiaušinio plakinyje ir vėl džiūvėsėliuose. Apkepti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Apkeptus žiedus sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Pomidorą supjaustyti riekelėmis, kiekvieną dėti ant baklažano. Pabarstyti bazilikais, pipirais, lauro lapais, sūriu.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 7 - 10 minučių.
» Rašyti komentarą