Su svarainiais troškinta veršiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Veršiena, 500 gramų
- Pomidorų sultys, 0.5 stiklinės
- Svogūnai, 2 vienetai
- Svarainiai, 2 vienetai
- Sviestas, 50 gramų
- Druska
- Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Veršieną supjaustome kubeliais, pabarstome druska, pipirais ir pakepame su puse (25 g) sviesto. Apkepę įpilame pomidorų sulčių suberiame smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškiname 15 min. Tada sudedame supjaustytus svarainius. Jei reikia, įberiame druskos, pipirų ir troškiname, kol mėsa bus minkšta.
Patiekiame su virtomis bulvėmis, pomidorais. Puošiame svarainiais ir žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai